Setembre 2013;
El  cardiòleg Ramon Brugada crida al llibre M’hi veig amb cor (Llibres del Segle) a plantar cara a les malalties cardiovasculars. Brugada parteix de la tesi que el primer que necessita el pacient per afrontar la malaltia és informació sobre el funcionament del cos humà, prendre consciència dels riscos de la malaltia cardiovascular -cada vegada més lacerant en la nostra societat- i conèixer i posar a la pràctica les mesures de prevenció bàsiques.

 

 

Maig 2013;
S’inicia una col · laboració amb el gimnàs Triops de Banyoles per aplicar un descompte del 20% en el Pack Esport (ECG + ecocardiografia + prova d’esforç i visita per cardiòleg) als seus socis.

 

 

Febrer 2013;
Càrdia inicia el projecte SUMMIT, es tracta d’un estudi dirigit per Emma Roca amb l’objectiu principal de determinar si la població que practica exercici de llarga durada i gran intensitat té més risc sobre la salut en comparació amb la població sedentària i la població moderadament activa .
Es tracta de més de 150 esportistes que realitzaran en Càrdia;  ECG, prova d’esforç i ecocardiografia.
Hi participaran la pròpia Emma Roca i Kilian Jornet.

 

Dicembre 2012:
S’inicia col · laboració amb control d’infermeria, es tracta d’un un proveïdor de serveis sociosanitaris privat que proporciona atenció a totes les persones que necessitin ser ateses en el seu domicili, càmping o hotel amb un servei flexible que s’adequa als canvis relacionats amb l’evolució de la persona i / o amb les seves estructures familiars.
L’atenció es realitza sota la directriu d’infermers experts en l’àmbit de l’atenció domiciliària, amb habilitats de relació i comunicació a més d’un alt grau de capacitació tècnica i resolutiva. Són professionals titulats (especialitzats en oncologia, cardiologia i geriatria) i treballen per ajudar als seus clients, molts d’ells estrangers, bé residents o turistes. Alguns d’ells poden presenten malalties cròniques o pateixen alguna patologia aguda.
Els nostres professionals parlen diversos idiomes; Holandès (llengua materna), Anglès, Alemany, Català i Castellà.
Cardia oferirà un descompte pels seus serveis als clients de Control d’Infermeria, respecte als preus que altres pacients procedents d’altres circuits abonar. En el cas de VerpleegpostSpanje, els seus clients regulars tenen una targeta PVC d’abonat que els identifica com a tals, amb el seu nom i cognom. El seu lliurament a la consulta de Cardia serà suficient perquè el client de VerpleegpostSpanje es beneficiï dels descomptes pertinents. Tant cardíaca com VerpleegpostSpanje es comprometen a donar als clients del seu circuit prioritat de servei en cites, tractaments, proves, lliurament de resultats i informes i assistència en general respecte a altres clients procedents d’altres circuits.